• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna

Childhood

https://www.klong.se/pub_docs/files/UNHCR/helatexten1-1post.png

Klong lanserar Childhoodkrukan

Den 17:e maj 2023, i samma vecka som det var Mors dag, lanserade inredningsföretaget Klong ett samarbete med barnrättsorganisationen World Childhood Foundation.


Krukan Trio (Childhoodkrukan) säljs i en limiterad upplaga i två färger och två storlekar där 15% oavkortat tillfaller Childhood


Childhood arbetar med att förebygga sexuella övergrepp mot barn. Genom att initiera och stötta olika typer av insatser, oftast i partnerskap, utvecklar de innovativa metoder som hjälper barn och familjer i utsatthet både i Sverige och internationellt. Childhood grundades 1999 av H.M. Drottningen.


''Childhood gör ett såväl imponerande som viktigt arbete. Alla barn har rätt att känna sig trygga och få växa upp i en miljö där de kan blomstra varför vi tyckte att det blev en fin symbolik att lansera en vacker kruka i en lekfull färg.'' säger Georg Hedendahl, VD för Klong.


''Vi är stolta och glada över att välkomna Klong som en av våra företagspartners. Krukan är superfin och den kommer att erövra både hjärtan och hem. Vi hoppas och tror att den blir en succé så att vi kan göra ännu mer för att skydda barn.''säger Ellika Mårtensson, Affärsansvarig på World Childhood Foundation.

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här