• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Event

Sista veckan i september 2021 anordnas för första gången Stockholm Creative Edition – ett evenemang som förvandlar huvudstaden till en myllrande hyllning till svensk designs styrkor och kärnvärden. Runt om i Stockholm öppnas designstudior, showrooms, och pop-ytor upp för att bjuda in allmänheten till att ta del av det bästa Sverige har att erbjuda inom design

Med Stockholm som siluett skapas en festivalliknande tillställning där människor kan flanera runt i staden och upptäcka svensk design på olika sätt och på olika platser. Under veckan som Stockholm Creative Edition pågår kommer närmare ett femtiotal av Sveriges mest framgångsrika, spännande och innovativa designaktörer slå upp dörrarna till sina lokaler för att visa upp sin design. 

Vi är stolta över att medverka under denna vecka, och så glada över att få presentera fina nyheter designade av Eva Schildt, Margarita Matiz Bergfeldt och Straight Design. Som vi har längtat!

Mellan den 23-29 september har vi nöjet att visa upp dem i Rodebjers fina flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg i Stockholm. Vi hoppas att få se er där!

Rodebjer Flagship Store
Smålandsgatan 12, Stockholm
Måndag-fredag, 11-18
Lördag, 10-17
Söndag, 12-17

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här