• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Klong is home
Låt dig inspireras

Klong is home

Klong is home är inte bara en aktivitet, utan även ett långsiktigt budskap och en tydlig vision.


Genom att lyfta fram Klongs breda produktsortiment vill vi visa hur Klong finner en plats i alla hem och rum, oavsett inredningsstil. Med hjälp av fyra interiörsstjärnor med fyra unika hem, från fyra olika länder, kunde denna vision komma till liv!

https://www.klong.se/pub_docs/files/KlongisHome/helene-2.jpeg

Helene Houe

Danska Helene har inrett sitt hem där nya och gamla klassiker samsas och möts. Återkommande ljusblå toner ger en härlig kontrast till de övriga neutrala kulörerna. Med högt i tak, vackra stuckaturer, bokhylla och tavelvägg får hemmet en wow-känsla.


Helene har inrett sitt hem med Twilight, där både varianten i stål och i mässig hänger tillsammans på en vägg. Även den multifunktionella Awa, som kan vara både en ljusstake och en vas, pryder Helenes hem.

Sist men inte minst hänger spegeln Perho på den beigea väggen.

https://www.klong.se/pub_docs/files/Klongishome/helene.jpeg

Blue Dela Cruz

Från Oslo har vi Blue, vars hem har en typisk skandinavisk atmosfär, med varma neutrala färger, rena linjer och vackert utformade trädetaljer.


Ett genomgående tema för Blue är mässingdetaljer, vilket vi ser på soffbordet som pryds av Äng-vasen och ljusstaken Cirkus. I hallen hittar vi vägglampetten Twilight. Och även om hemmet främst fylls av produkter i mässing hittar vi i mataslen ljusstakarna Tender High och Low i nickel som bryter trenden.

https://www.klong.se/pub_docs/files/Klongishome/image00005.jpeg
https://www.klong.se/pub_docs/files/Klongishome/image00007.jpeg
https://www.klong.se/pub_docs/files/Klongishome/IG-post-2.jpeg
https://www.klong.se/pub_docs/files/Klongishome/elsa-ratt.jpg

Elsa Billgren

Elsa presenterar sin tolkning av Klong is home i sitt hus på Gotland. Här blandas vintagefynd med nyproducerat. Mjuka ljusa textilier och jordnära toner bryts av med detaljer i trä och metall.


För Elsa är Klong is home lampan Liv, ljusstaken Kluster, flasköppnaren Finn och oljelampan Patina, som tillsammans förhöjer den ombonade känslan i vardagsrummet.

https://www.klong.se/pub_docs/files/KlongisHome/leonie-orb.PNG

Leonie Pauls

Färgstarka Leonie bor i Hamburg i ett hem som kan beskrivas som bekväm maximalism. Det osar 70/80-tal med mörka maskulina accentdetaljer, men samtidigt med mjuka toner som framhävs av starka färgkontraster och olika träslag. Det är både ett excentriskt och harmoniskt hem.


Klong is home för Leonie är Pavo i sovrummet, Orb i vardagsrummet samt Tender och Signe som framträder på det dukade bordet i matsalen.

https://www.klong.se/pub_docs/files/KlongisHome/leonie-signe.PNG

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här