• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna

UNHCR

https://www.klong.se/pub_docs/files/UNHCR/diplom-svenska.PNG

Vi stödjer UNHCR:s arbete i Ukraina

Krisen i Ukraina är akut och blir värre för varje timme som går. Sedan Ryssland gick in militärt i Ukraina på morgonen den 24 februari har över fem miljoner människor tvingats på flykt från Ukraina. Dessutom är hundratusentals människor är på flykt inne i Ukraina.


UNHCR, FN:s flyktingorgan, är på plats och leder arbetet med att ge skydd, koordinera hjälpinsatser och sätta människor på flykt i säkerhet. UNHCR:s fältarbetare arbetar runt om i hela Ukraina, även i områden där striderna är som värst. Nödhjälp finns på plats. UNHCR finns även i grannländerna. Där står UNHCR redo att samarbeta med regeringarna och hjälpa alla som tvingats på flykt med livräddande nödhjälp, tak över huvudet och skydd.


Det här är en jättekris ovanpå en redan existerande kris som pågått sedan 2014. Redan innan den senaste krisen var ungefär en miljon människor internflyktingar i Ukraina. Nu behövs stöd, resurser och gåvor. Varje gåva gör skillnad för sårbara familjer som befinner sig i en livsfarlig situation. Därför skänker vi 10% av all försäljning i vår webbshop till UNHCR.

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här