KOTTLA Sideboard

Design Ania Pauser

Sideboardet KOTTLA finns i grönt eller vit. Stommen är i mdf . Dörrarna är tillverkade hantverksmässigt med ett intarsiainspirerat inslag. Träribborna visar ett fint grafiskt mönster som också skapar fina reliefer. Detta skapar ett exklusivt intryck och en tidlös möbel.Träribborna är i betsad ask. Toppskivan är i grön marmor på den gröna stommen och vit marmor på den vita. Insidan är klädd i ask. MATERIAL: Stomme i Mdf, detaljer i ask. Beställning: Stål. Mått : 160 X 45 X 78 cm

KOTTLA.liten

 

JULIUS Serveringsvagn

Design Broberg & Ridderstråle

Julius är en flyttbar mindre serveringsvagn på hjul avsedd för hemmet eller offentlig miljö. Den är tänkt att fungera i ett rum som en fritt placerad möbel för förvaring, servering eller som en tillfällig bordsyta. De nätta dimensionerna gör den lätt att placera i olika  möbleringar och det ögleformade handtaget ger vagnen en personlig och karaktärsfylld silhuett. Som kontrast till det monokroma utseendet är det undre hyllplanet försett med en lös bricka med höga kanter i ask. Den finns i en rund och en rektangulär version.MATERIAL: Ställning i pulverlackerat stål. Detaljer: Desktop och ask. MÅTT: Rektangulär: 84 x 36 x 77 cm. Rund: 47 x 65 x77 cm

JULIUS.liten

 

GLIMMER BYRÅ

Design Ania Pauser

GLIMMER fick pris ”Årets möbel” av ELLE DECORATION förra året.
Den kommer nu i ett nytt utförande. Lackerad i grått eller vitt med tre större lådor av björkplywood. Formmässigt leker byrån med våra bilder av hårt kontra mjukt och vill utmana oss att komma nära och känna själva. De fingertoppsvänliga knopparna av mässing dekorerar lådorna som smycken. Den vackra benställningen är i stål med mässingsfötter. MATERIAL : Stomme mdf. Lådor björkplywood. Benställning: stål med mässingfötter. Detaljer: Mässing
Mått: 90 x 43 X112 cm

Glimmer.mdf.liten

PATINA

Design Broberg & Ridderstråle

Minivarianten av vår storsäljare Patina kommer nu även att finnas med svart och grå yta. Patina liten och stor lanseras också i en ny blå nyans, som är vacker att kombinera med de tidigare färgerna.

Mått: mini 8×30 cm, liten 10×40 cm, stor 17×40 cm
Pris: mini 975 kr, liten 2000 kr, stor 2750 kr

PATINA.flera färger

FINN

Design Ania Pauser

Finn är en humoristisk kombinerad flasköppnare och krok. Den finns i två varianter, mässing eller svärtad mässing.

Mått: 6x9x7 cm
Pris: 375 kr

FINN

GÖMMA

Design Mattias Stenberg

Gömma ger oss möjlighet att förvara småsaker såväl i kök som badrum, sovrum och hall. Tanken är att skapa ett gömsle som samtidigt skapar en vacker, dekorativ skulptur i rummet. Gömma tillverkas i aluminium med detaljer i mässing och finns i tre storlekar.

Liten: 12 x 12 cm. Färg: Vit

Mellan: 15 x 16,5 cm. Färg: Grå

Stor:  30 x 29 cm. Färg: Grön
Pris: Liten 475 kr, Mellan 650 kr, Stor 1500 kr

GÖMMA.ny

GLORIA

Design Broberg & Ridderstråle

Gloria är en ljushållare och på samma gång en skulptur. En skör cirkel i förgylld metall markerar centrum för ett stearinljus. När den är tänd verkar ljuset som ett inringat nav av energi och när den är släckt tar cirkeln över som en markör i rummet.Gloria tillverkas i massiv mässing och finns i två storlekar.

Mått: liten 31x6x34 cm, stor 41×7,5×44 cm
Pris: liten 1000 kr, stor 1200 kr

GLORIA

SKOTT

Design Broberg & Ridderstråle  

Skott är en vas som ger plats åt endast en växt per skaft vilket skapar en koncentration kring blomsterarrangemanget. Skott fungerar utmärkt som singel vid sidan om eller på ett bord, men kan även vara ett vackert komplement i ett rum, som spontana skott av växtlighet i en miljö. Skott finns i tre storlekar – en för bordet och två stycken avsedda som solitärer för fri placering på golvet. Vaserna är tillverkade i massiv mässing med en insats i silikon.

Mått: liten 9,5×26 cm, stor 14×113 cm, mega 24×167 cm
Pris: liten 600 kr, stor 2400 kr, mega 4500 kr

SKOTT.liten

ÄNG MEGA

Design Eva Schildt

Vår storfavorit Äng har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Nu lanserar vi en större variant, som är vacker både med såväl få som många blommor. Mega Äng finns med insats i mässing eller blågrönt. Glasvasen är, precis som tidigare, munblåst.

Mått: 40×7 cm
Pris: 4000 kr

ÄNG.mega.blommor

BABA glaskupa

Design Sofia Almqvist  

Baba är glaskupor med inspiration från de dekorerade ryska dockorna, Babuschka. Det transparenta glaset ger användaren möjlighet att dekorera dockorna själv, genom att placera ett dekorativt föremål eller en växt inuti. Kuporna fungerar som växthus och lämpar sig för växter som tål hög luftfuktighet. Baba kommer i tre storlekar tillsammans med fat i lackerat stål med mässingsdetalj.

Mått: liten 9,5×22 cm, mellan 12,5×29 cm, stor 14,5×35 cm
Pris: liten 650 kr, mellan 850 kr, stor 1200 kr

BABA