• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Salvia Salladsset
Salvia Salladsset
Salvia Salladsset
11491_01-SALVIA-SALLADSBESTICK-BLANK
11493_01-SALVIA-SALLADSBESTICK-MATT

Salvia Salladsset

Salvia-serien är designad av Jonas Bohlin.
925 kr

I lager

Utförande

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Dessa salladsbestick är tillverkade i blank eller matt rostfritt stål. Handtaget är i trä varför maskindisk inte är att rekommendera. Salladsbesticken säljs i en elegant presentförpackning.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Jonas Bohlin

Jonas Bohlin är en av de mest erfarna och erkända designers vi har i Sverige. Jonas har designat inredningsdetaljer, möbler, lampor och en mängd andra produkter. Han har varit professor i möbeldesign på Konstfack mellan 2004-2009 och grundare av Beckmans designavdelning. Karriären tog snabbt fart år 1981 genom examensarbetet Betong (en stol gjord av betong) som ledde till stort genomslag i branschen. Vad är viktigast? Form eller funktion? Svaret har för Jonas varit irrelevant då han alltid hållit sig till sin syn på formgivning.

År 1994 fick Jonas stor uppmärksamhet då han rodde hela vägen till Paris på båten Liv. Förutom han själv deltog även sammanlagt 53 vänner på olika etapper av resan . Under rodden fann han inspiration vilket resulterade i LIV-kollektionen, varav den populära taklampan Liv fortfarande ingår i Klongs kollektion. Jonas filosofi är att skapa hållbar design med lång livslängd.

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här