• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Gondol
Gondol
Gondol Knife 2
Gondol Knife 5
Gondol Knife 3
Gondol Knife 4

Gondol Kniv

Gondol i rostfritt stål är en vacker och stilren kniv/tårtspade.
599 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Gondol är en tårtkniv som kan användas till såväl paj som till tårta. Rostfritt stål med guldfärgat handtag, låt den bli en vacker detalj på bordet. Barbro Berlin har även designat dessertbesticken Gondolette för att matcha med Gondolkniven. 

Material

Mått

Övrigt

Skötselråd

Designer

Barbro Berlin

”Jag tror att vi behöver det där extra lagret i tillvaron, när det glimmar till. När besticket blir som ett smycke på bordet och smakerna för oss till en annan plats. Inspirationen till Gondol kommer från en typisk svensk tårtspade och en thailändsk kökskniv. Tanken är att Gondols unika design och funktion ska förgylla måltiden då man skär och serverar till exempel en paj, gratäng eller tårta.”

Gondoletterna - som är kniv och gaffel på samma gång - puttar skeden åt sidan. Det är det perfekta besticket för ost, smårätter och tårta. Inspirationen kommer från ett liknande bestick som användes flitigt under Barbros uppväxt.

Barbro Berlin driver Amsell Berlin Designstudio i samarbete med Pia Amsell. Ett stort intresse för mat och umgänge har resulterat i design av många produkter för det dukade bordet men även textil-produkter, belysning, inredningsdetaljer och möbler.

www.amsellberlin.se

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här