• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna
Julis Red Details Square
Julis Red Details Square
Julius
Julis Grey Square
Julis Red Square
Julius

Julius

JULIUS är en liten serveringsvagn på hjul designad för hem eller offentlig miljö. Den finns tillgänglig i mörkrött (RAL 3007) eller grått (RAL 7021).
9 500 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

JULIUS är en liten serveringsvagn på hjul designad för hem eller offentlig miljö. Den finns tillgänglig i mörkrött (RAL 3007) eller grått (RAL 7021). Ramen är i pulverlackad stål med skiva i desktop och bricka i ek.

Material

Mått

Övrigt

Designer

Broberg & Ridderstråle

Oavsett uppdrag har Mats Broberg & Johan Ridderstråle för avsikt att skapa ett känslomässigt band till det som skapas. Inspirationen kommer från det vardagliga livet och kännetecknas allt som oftast av en humoristisk twist.

Till en klassisk form adderas en unik detalj vilket ger en ny identitet som sticker ut. En bit metall blir en rullgardin, en kråkfot blir till ett bordsben o.sv. Mats & Johan leker med idén av vad som anses normalt och vardagligt. Allt handlar dock inte om att ha roligt– de är båda disciplinerade när det krävs. Vad gäller deras arbetsrelation säger de följande: ”Det fungerar perfekt. Om en av oss har en bisarr idé (oftast Mats) är det upp till den andre (oftast Johan) att konkretisera idén”.

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här