• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Skott Small 1
Skott Small 1
Skott Big 2
31200_02-skott-liten-miljö square
Skott Mega 3
Skott Small 3
Skott Big 1
Skott Mega 1

Skott Vas

Vasen Skott finns i tre storlekar: Liten, Stor och Mega.
799 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Skott är en vas som ger plats åt endast en växt per skaft vilket skapar en koncentration kring blomsterarrangemanget. Skott fungerar utmärkt som singel vid sidan om eller på ett bord, men kan även vara ett vackert komplement i ett rum, som spontana skott av växtlighet i en miljö. Vasen finns i tre storlekar – en för bordet och två stycken avsedda som solitärer för fri placering på golvet. Vaserna är tillverkade i massiv mässing. Vaserna innehåller silikon vilket gör att man kan fylla på vatten regelbundet.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Broberg & Ridderstråle

Oavsett uppdrag har Mats Broberg & Johan Ridderstråle för avsikt att skapa ett känslomässigt band till det som skapas. Inspirationen kommer från det vardagliga livet och kännetecknas allt som oftast av en humoristisk twist.

Till en klassisk form adderas en unik detalj vilket ger en ny identitet som sticker ut. En bit metall blir en rullgardin, en kråkfot blir till ett bordsben o.sv. Mats & Johan leker med idén av vad som anses normalt och vardagligt. Allt handlar dock inte om att ha roligt– de är båda disciplinerade när det krävs. Vad gäller deras arbetsrelation säger de följande: ”Det fungerar perfekt. Om en av oss har en bisarr idé (oftast Mats) är det upp till den andre (oftast Johan) att konkretisera idén”.

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här