• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna
Constella Liten
Constella Liten
Constella
Constella Liten
Constella Big Aluminium 4
Constella Big Brass 4
Constella Small Brass 5
Constella Small Aluminium 5
Constella Small Aluminium Square
Constella Small Brass Square
Constella Small Aluminium Square Attribut

Constella Liten

Constella är en ljusstake som går att forma hur man vill och arrangera med stor variation. Ljusstaken finns i aluminium och i mässing, i två storlekar; för fem eller tio ljuskällor.
775 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Constella är en ljusstake som går att forma hur man vill och arrangera med stor variation. Ljusstaken finns i aluminium och i mässing, i två storlekar; för fem eller tio ljuskällor. Det går att komplettera ljusstaken med glasvaser, insatser för kronljus samt ljusmanschetter i mässing eller nickel formade som stjärnor. Samtliga tillval säljs separat i förpackningar om fem.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Eva Schildt

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.

"Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig".

EVA SCHILDT

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här