• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna
Constella Big Aluminium 1
Constella Big Aluminium 1
Constella Big Brass 2
Constella Big Aluminium 4
Constella Big Brass 4
Constella Big Aluminium 5
Constella Big Brass 6
Constella Stor
Constella Big Brass Square Attribut

Constella Stor

Constella är en ljusstake för värmeljus som går att forma hur man vill. Den finns i aluminium och i mässing och den tillverkas i två storlekar, för fem eller tio värmeljus.
1 450 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Constella är en ljusstake för värmeljus som går att forma hur man vill. Den finns i aluminium och i mässing och den tillverkas i två storlekar, för fem eller tio värmeljus.

Det finns också tillhörande glasvaser, insatser för antikljus, samt stjärnor i mässing och nickel som fungerar som manschett runt antikljusen. Samtliga tillval säljs separat i förpackningar om fem.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Eva Schildt

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.

"Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig".

EVA SCHILDT

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här