• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna
Marriage Duo Candles Square
Marriage Duo Candles Square
Marriage Duo 5
Marriage Duo 3
Marriage Duo 2
Marriage Duo 6

Marriage Duo

Marriage Duo består av två ljushållare avsedda för antikljus. De är gjorda av två förenade ringar som för tankarna till vigselringar som svetsats ihop.
500 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Marriage Duo består av två ljushållare avsedda för antikljus. De är gjorda av två förenade ringar som för tankarna till vigselringar som svetsats ihop. Den ena ringen är i blankpolerad aluminium och den andra mässing.

Material

Mått

Designer

Eva Schildt

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.

"Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig".

EVA SCHILDT

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här