• Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna
Rink White Small Square
Rink White Small Square
Orb Small 5
Rink Bord
Rink Black Small Square
Rink Bord

Rink Bord

Att kombinera många material är en utmaning. I RINK samsas fyra stycken – metall, mässing, trä och skinn. Alla har fått fin plats och form, och bildar tillsammans bordets egna karaktär.
9 400 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Att kombinera många material är en utmaning. I RINK samsas fyra stycken – metall, mässing, trä och skinn. Alla har fått fin plats och form, och bildar tillsammans bordets egna karaktär. Rink finns i svart- eller vitlaserad skiva i ekfanér med svart stålunderrede med mässings- och läderdetaljer.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Eva Schildt

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.

"Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig".

EVA SCHILDT

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här