• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred
Baton Spjällvred

Baton Spjällvred

550 kr

I lager

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Baton är en ny designprodukt för eldstäder, där formgivarna har utmanat det klassiska spjällvredet och tagit detta till en ny nivå – både design- och formmässigt. Det fina spjällvredet fästs lätt på de flesta vred och blir en exklusiv dekoration med en utökad funktion vid den öppna spisen. Detta vred finns i vit eller grön marmor med en mässingsdetalj.

Material

Mått

Skötselråd

Designer

Jenny Askenfors & Jessika Källeskog

Jenny Askenfors har studerat inredningsarkitektur och möbeldesign på Konstfack i Stockholm. Sedan dess har hon grundat Bofink Design Studio där hon arbetar inom arkitektur och design.

Jennys filosofi är att allt bra skapande grundas i en blandning av hängivenhet, kunskap och passion. För att få ut den fulla potentialen i varje projekt leker hon runt med form och utseende. Målet är alltid att ge omgivningen ett uttryck och en historia.

Jessika Källeskog driver Contour Design, som arbetar med möbeldesign och inredningsdetaljer.

Jessika är en svensk designer och inredningsarkitekt med Masterutbildning från Konstfack i Stockholm. Hon är också lärd i Florens i Italien, och har flera års arbetserfarenhet från Milano. Hennes inställning till form och material är influerad från tiden i Italien där bland annat fascinationen för skulptering uppstod, tillsammans med andra hantverkstekniker. Hon arbetar med en rad olika material, alltid med målet att utforska dess individuella kvalitéer, karaktärsdrag och potential.

Powered by Jetshop

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här