• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Blad Jar Brown & Green Square
Blad Jar Brown & Green Square
Blad Burk
Blad Big Jar 2
Blad Jar Brown Square
Blad Big Jar 4
Blad Jar Green Square
Blad Small Jar 4
Blad Jar Green Open Square
Blad Jar Brown Open Square

Blad Burk

Blad finns i två storlekar: Liten och Stor. Den lilla i grönt är avsedd för té, medan den stora i brunt är avsedd för kaffe.
699 kr

I lager

Storlek

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabb leverans
  • Säker betalning med Klarna

Produktbeskrivning

Burkarna kan användas tillsammans eller separat. De är lika lämpliga för kaffe som för te, men du kan också använda dem för andra ändamål. De är tillverkade i rostfritt stål och är lackerade. En liten skopa följer med till båda storlekarna, vilket gör det enkelt att dosera ditt kaffe eller te. Dessa burkar är inte bara praktiska för att förvara ditt kaffe och te, utan de fungerar också som stilfulla detaljer i ditt kök.

Material

Mått

Övrigt

Skötselråd

Designer

Eva Schildt

Sedan uppväxten på en ö i Stockholms skärgård så har havet och den karga miljön varit en ständig följeslagare i Eva Schildts konstnärliga kreativitet. Sedan examen i möbel- och produktdesign från Beckmans Designhögskola 2001, så har Eva designat allt från möbler och textilier till förpackningar och mässutställningar. Hon arbetar också som inredningsarkitekt.

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet – en respektfull provokation. 

Materialen och tekniken varierar; ibland handlar det om hantverk, ibland serieproduktion. Med inspiration från naturen så har designen, som ofta är skulpturell, nästan alltid innefattat inslag av både humor och multifunktionalitet.

Eva Schildts lekfulla inställning till vardagen och hennes varma personlighet är återkommande i hennes design, som numera är representerade internationellt. För närvarande är hon baserad i Stockholm men hon har tidigare bott i Tokyo och samarbetat med flertalet japanska företag.

Eva Schildts arbeten finns representerade på Nationalmuseum i Stockholm och Röhsska museet i Göteborg.

"Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig", säger Eva Schildt. 

 

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här