• Fri frakt över 500 kr
  • Hemleverans med Budbee
  • Säker betalning med Klarna
Stockholm Creative Edition
Aktiviteter

Stockholm Creative Edition

Sista veckan i september 2021 anordnades för första gången Stockholm Creative Edition – ett evenemang där människor kunde upptäcka design på olika sätt på många platser runtom i hela Stockholm. Under en vecka öppnade designstudior, showrooms, och pop-ytor upp och bjöd in allmänheten att ta del av det bästa Sverige har att erbjuda inom området. Närmare ett femtiotal av Sveriges mest framgångsrika, spännande och innovativa designaktörer deltog och slog upp dörrarna till sina lokaler för att visa upp sin design, däribland Klong.


Efter en lång tid utan några mässor eller tillställningar var så glada över att äntligen få presentera höstens nyheter i fysisk form och med formgivarna på plats att själva få berätta om produkterna och arbetsprocessen. Som vi hade längtat!


Vi hade det stora nöjet att visa upp nyheterna i Rodebjers fina flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg i Stockholm. På plats fanns Eva Schildt med sina lekfulla ljusstakar Cirkus, Viktor Erlandsson med sin moderna smörtax Signe och Margarita Matiz Bergfeldt med spännande vägglampetten Twilight. Vi dekorerade även butiken med en del andra produkter ur kollektionen. Nedan kan du ta del av ett smakprov på hur det kunde se ut på plats, i mötet mellan Klong och svenska modehuset Rodebjer.

Liknande artiklar

En kaka till kaffet? 

Denna site använder cookies för att optimera din köpupplevelse. Vill du veta mer? 
Läs mer här